Vi är festsugna – Är du?

Jamendåså! Då ses vi på årsmötet för att planera och tala om nästa stora musikfest på Hågelby?

Årsmöte- Reunion Botkyrka 2014.

Söndagen den 23 mars klockan 15.00-17.00. Musikhuset Lagret, Storvretsvägen 4, Tumba.

På mötet vill vi känna efter om lusten finns att festa, träffa vänner, dricka öl, lyssna på musik, spela musik.  – helt enkelt leverera en sju särdeles skön Musikfest. För att det ska bli verklighet behöver vi sätta igång med själva jobbet.

Så frågan är – Vill vi? – Kan vi? – Kör vi?

Detta och några organisatoriska frågor förstås.

Kom med till nästa möte, ta med dig vänner som du tror skulle vilja vara med att skapa nästa stora fest.  Vi behöver musiker, crew och publik och vi behöver entusiastiska människor i arbetsgruppen. Mer info kommer när vi ses.

Välkommen

/Styrelsen, Reunion Botkyrka

This entry was posted in Bandens Anslagstavla, Kommande RB-Event, ReunionNytt. Bookmark the permalink.