Trabant till LuciaRock 2015

Trabant är inte bara en Östtysk familjebil med en blårykande tvåtaktsmotor och glasfiberkaross. Trabant är även namnet på Tumbas eget Eldkvarn, men i lite modernare tappning.

Bandet spelar bara sina egna låtar som genom åren uppskattats för sitt säregna, men samtidigt lättillgängliga passionerade uttryck. Texter på svenska, direkta och träffande, lätta att hänga med i och identifiera sig med. Alltihopa snyggt inkapslat i en sprödruffig melodiös gitarrbaserad allsångspoprock.

För kvällen utlovas…

Pop, punk och visor med slammer, rök och blåljus. Lokala hjältar och platser, personliga krascher och revanscher, ett hyttande pekfinger mot giriga banksters och en och annan gräsbrand, med sikte på att få igång både den djupare tankeverksamheten och feststämningen hos Reunion Botkyrkas, så omtalat supertrevliga publik.

De som står bakom och skjuter på Trabanten är inga mindre än Mikael Christensen, Peter Tandlund, Mikael Fransson, Anders Mikaelsson, Ola Höök, Anders ”Stinsen” Nykvist och kanske några till.

Kom gärna och skjut på Trabanten du med. Vi tutar igång redan klockan 19.50.

Vi hälsar Trabant varmt välkomna!

Läs mer om Trabant här

This entry was posted in Kommande RB-Event, ReunionNytt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>