Sponsorerna kommer också…

Ja, vad vore livet utan sponsorer och samarbetspartners. Precis som du och jag gillar de musik, att träffa vänner, att äta och dricka gott. Dessutom bidrar de ju med massa nyttigt.

Var med och sponsra du också!
Att synas och visa sitt lokala engagemang lönar sig på många sätt. Reunion Botkyrka är en möjlighet för dig och ditt företag att träffa människorna på plats i en avslappnad miljö som gör människor mottagliga för dina budskap. Eller utnyttja tillfället att kommunicera med dem via vår webbplats. – Kom in i gemenskapen helt enkelt, visa din förträfflighet och ditt intresse för dina befintliga och framtida kunder.

Vi hjälper dig att smälta in i gemenskapen och göra ett gott intryck
Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan skapa ett sponsringskoncept för just ditt företag, så att du smälter in på rätt sätt. Vi vet en hel del om marknadsföring, vad trovärdighet och goda relationer med omvärlden betyder.

Vi tackar våra sponsorer och samarbetspartners som genom åren har gjort det möjligt att genomföra våra festivaler och evenemang.

Bila Containerservice AB
Blyerts.com