Ny hemsida nya möjligheter

Hej och välkommen till vår nya hemsida. Mycket känner ni igen sen tidigare men några nyheter har tillkommit och som ni ser så har vi just nu har ett nytt ReunionEvent på gång. Boka biljett nu och säkra en skön kväll på Lida Värdshus tillsammans med oss. Skärtorsdag är det som gäller.

Målet med Reunion Botkyrka är ju att verka för att kända och okända musikgrupper med rötter i Botkyrka kommun får en möjlighet att exponera sig och bidra till det mångsidiga kulturlivet i Botkyrka.

• Under fliken ”Våra band” kan du botanisera bland våra band och musiker. Mycket av innehållet har vi återskapat sedan serverkraschen som oturligt drabbade oss. Men redan nu finns mycket information på plats om våra band.
  • Anslagstavlan kan musiker och andra kulturaktiva finna varandra och kanske ta hjälp av varandra.
  • I vårt flckr stream kan du minnas tillbaka till våra sköna festivaler. – bilder på gäster, crew och musikanter.
  • Vi har skapat en separat lista med aktuella spelningar med våra band. Så håll koll på när dina favoritband står på scen.
  • RB på Spotify: Flera av våra band finns numer på Spotify. Vi har samlat dem i vår egen Reunion Botkyrka playlist så att du får en bra översikt över vilka banden och så att du enkelt kan bekanta dig med dem. och naturligtvis hoppas vi att du lyssnar, njuter och sprider musiken.
  • Vi har skapat en egen Youtubekanal där vi samlar videos från våra band.
  • Kommentarfält under varje artikel. Utnyttja dem och bidra till en trevlig stämning på vår hemsida.
  • Hitta din information snabbare genom att använda sökrutan överst till höger.
  • Gillar du vad du läser? Visa det gärna genom att gilla eller tweeta.
This entry was posted in ReunionNytt. Bookmark the permalink.