Reunion Botkyrka söker ny kassör

Reunion Botkyrka verkar för att kända och okända musikgrupper med rötter i Botkyrka kommun får en möjlighet att exponera sig och bidra till det mångsidiga kulturlivet i Botkyrka. Verksamheten består i huvudsak att arrangera musikevent av varierande storlek cirka en gång per år. Nu söker vi en ny kassör. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av en kreativ förening som har musik som huvudtema. Rollen som kassör ingår i Reunion Botkyrkas styrelse.

Uppdraget

Dina uppgifter som kassör kommer att bland annat att innebära att sköta löpande bokföring samt tillsammans med föreningens revisor-suppleant verka för god ekonomisk ordning i föreningen. Du ska också förbereda underlag till föreningens revisor inför årsrevision. I rollen ingår också att du ska vara behjälplig vid och inför de olika musikevent – ibland stora, ibland mindre- som föreningen arrangerar. Uppdraget löper över två år i taget.

Din bakgrund

Du bör ha erfarenhet av liknande uppdrag och/eller någon form av ekonomisk utbildning för att klara uppgifterna. Du får gärna ha erfarenhet av ideell föreningen, själv vara musikant eller musikintresserad samt gärna ha dina rötter, nu eller tidigare, i Botkyrka kommun. Har du dessutom ett stort kontaktnät inom musik och föreningsverksamhet är det meriterande. Arbetet är ideellt, men ger många nya kontakter och erfarenheter.

Nyval på 2 år enligt sedvanliga principer för förening och start av uppdraget sker på årsmötet den 28 april. Skicka in din intresseanmälan senast den 7 april till reunionbotkyrka@live.se

Kontaktperson: Solbritt Eriksson, valberedning tlf: 076 798 31 70

Läs  mer om föreningen här på www.reunionbotkyrka.se och på facebook

This entry was posted in ReunionNytt. Bookmark the permalink.