Reunion Botkyrka har en ny styrelse

Första mötet med Reunion Botkyrkas nya styrelse ägde rum i veckan. Tack Janne Roth, ny styrelsemedlem, som vågade släppa in en hel bunt med mysko folk i sitt hem.

Gott grillat och nyplockade jordgubbar med mera satte igång idéflödet direkt. Teman, innehåll, scenteknik/effekter och plats för kommande event var samtalsämnet.

Bra start med skön blandning av människor och gott om idéer. Nästa gång ses vi i Hölö för att därifrån transportera oss vidare för att titta på en ny spännande plats att eventuellt köra nästa storfestival på.

Ingen nämnd (jo en) och ingen glömd. Inom kort kommer vi tillbaka med en mer formell presentation av styrelsen.

This entry was posted in Kommande RB-Event, ReunionNytt. Bookmark the permalink.