Nödraket

Nödraket är bandet som spelar allt

Bandet har funnits i cirka två och ett halvt år och startades av Erik Broberg, Janne Roth och Frasse med ”gubbrock” på reportoaren.

Bandet har vuxit sedan starten och består idag av sju medlemmar med olika egenskaper och erfarenheter som lyfter upp och vidgar vyerna och idag spelar det allt i från AC/DC till Roxette. Bandnamnförslagen har haglat, men idag heter de Nödraket. Räkna med skönt sväng när de äntrar scenen.

Erik Broberg – sångare och keyboardist
Erik är en gammal dragspelare som gått musik-estetisk linje på Gotland. Han har deltagit i en del olika konstellationer oftast instrumentalt, men har kommit igång på senare dagar och blivit en riktigt musiknörd.

Hilda Ahlstedt Tallhage – sångare
Hilda är en en glad tjej som har deltagit i ett flertal olika coverband. Gick musikinriktning på gymnasiet och har pluggat på Balettakademiens musikallinje.

Cecilia Broberg (Sissa) – sångare
Cecilia är en tjej med humor som pluggat musik i gymnasiet och blev även valt till Gotlands Lucia 2008.

Janne Roth – gitarrist
Janne är en gitarrveteran som äger fler instrument än kalsonger. En go och glad stockholmskis, med ett sound som får en Carolafläkt att få komplex.

Peter Taune (Frasse) – gitarrist
Peter är ett musikgeni med lugnt tempo, förutom på scen då hans solon ekar över vidderna. I evighet. Amen.

Janne Göransson -basist
Janne blev headhuntad till Nödraket för ett år sedan. Han är mannen som förgyllde vår tillvaro med sin underbara humor och sitt tunga gung. Janne Spelar även sedan många år i bandet ”Coverfabriken”. Janne är killen som är uppskattad och omtyckt av alla.

Janne Wahlström – batterist
Denna Janne är bandets nyaste tillskott. En gammal hårdrockstrummis med otrolig taktkänsla och teknik. Han är mannen som blev en krydda i Nödraket så fort han satte sig på pallen.

Gilla dem på facebook

Lyssna på dem här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>