Divinity

Divinity består av tre kvinnor med ett budskap som är viktigt för oss: alla är lika värda, hur man än är eller ser ut. Bemöt världen med kärlek och värme.   Bandet har satt ett helt eget sound – Divinity-unzet,  på all musik de väljer att göra oavsett om de  sjunger Lady GaGa, Orup, eller Michael Jackson.

Gruppen Divinity bildades i mitten på januari 2011 då medlemmarna satt och tog en fika tillsammans. Alla tre har varit och är verksamma inom musiklivet i Botkyrka sedan många år tillbaka. De befann sig i ett läge i livet då de kände att det var dags att göra något nytt och att de tre aldrig gjort något tillsammans. Nu var det dags.

Det här är Divinity: Jenny Norlin  32 år – Jobbar som musiklärare. Har flerårig erfarenhet som showartist. Utbildad vid Musikhögskolan i Piteå. Ulrica Backman  44 år – Jobbar bl a som sånglärare, kompositör  och körledare i Botkyrka. Klassiskt skolad violinist i grunden och har sedan barnsben konserterat i olika sammanhang. Jessika Westin 36 år – Driver en stödförening för kvinnor med psykisk ohälsa. Gått musikklass plus sjungit i kör större delen av sitt vuxna liv.

Vi ses i musikvimlet

Divinity