Marknadsför ditt gig

Bandet, musiken och en härlig publik som hojtar, visslar, skrattar, gråter, dansar just till er. Finns det nägon bättre känsla? Nä, tänkte väl det. Se då till att alla känner till och kan komma på era gig. Mejla en rad till reunionbotkyrka@live.se och berätta var, när och vem. Vi lägger upp ditt gig här! Skicka gärna med bilder, länkar och annat najs material du kan komma på.

_ _ _
Vi är en musikförening som stöttar band med förankring i Botkyrka kommun. Vi kommer därför att i första hand marknadsföra band/musiker med anknytning till Botkyrka. Vi tar oss också rätten att välja bort förfrågningar, där vi ser att förfrågan inte delar våra värderingar, vision och syfte.

This entry was posted in Spelningar 2013. Bookmark the permalink.