Föreningen Reunion Botkyrka

Musikföreningen Reunion Botkyrka bildades våren 2008. Initiativtagare till föreningen var Hasse Grahn, Peter ”Tomten” Christiansen och Håkan ”Bull” Norman som med sina respektive starka Botkyrkaengagemang och musikaliska bakgrunder hade en ambition att arrangera en stor musikfestival i Hågelbyparken 2008. Fler musikanter och engagerade Botkyrkabor som Kenta Hedlööf,  Kjell Allinger och Nina Torneus var också med när det begavs sig.

Föreningens första festivalen genomfördes i augusti 2008 och blev en stor succé med över 2 000 besökande botkyrkabor. Ett stort antal engagerade botkyrkamusiker och crew deltog ideellt på festivalen.

Föreningen har sedan dess fortsatt verka med musik som huvudtema och bidragit till att kända och okända musikgrupper med rötter i Botkyrka kommun får en möjlighet att exponera sig och bidra till det mångsidiga kulturlivet i Botkyrka. Sedan starten har över 50 band och lirat på något av föreningens evenamang.

Styrelsen 2015

Jan Roth,  ordförande