Du é Bjuden!

Hej Reunion Botkyrka-vänner. Den 15 september är det dags för årets stora rockfest i Botkyrka och du är bjuden.

Reunion Botkyrka har existerat fantastiska 10 år som musikförening. Det ska vi naturligtvis fira lite extra. Det anrika Lida är förstås det bästa stället för ett riktigt rockparty.

Vi utlovar:

• En riktigt sjysst blandning av livemusik hela kvällen. Sex inspirerade band med anknytning till Botkyrka.
  • Kanonljud och ljus från scenen, precis som alltid när Reunion Botkyrka levererar.
  • Världens bevisligen trevligaste publik.
  • Mat och dryck i högsta rock n roll klass såklart.
  • En av Stockholms trevligaste festanläggning som anpassar sig efter väder och vind.

Biljetter köper du …

Insläpp klockan 18.00. Kom i tid!
Första band på scen klockan 19.00.
Och inte vilka som helst:

• Hollie And The Firestones
  • Band Of Brothers ‘n’ Sizters
  • Trabant (som byter namn till Trabbant)
  • Courtesy Of
  • Benzin’
  • Jacked Up

Supervälkommen
/Team Reunion Botkyrka

This entry was posted in Kommande RB-Event, Okategoriserade, ReunionNytt, Spelningar 2013. Bookmark the permalink.