13 april Svahnmärkt celebrerar David Bowie på Bryggarsalen

Vi såg och hörde dem på Skärtorsdagsrock. De rockade! Nu får ni inte missa dem på Bryggarsalen den 13 april. Då  bandet Svahnmärkt med Micke Svahn i spetsen firar David Bowies 40-årsjubileum än en gång. Nu är det hela plattan Aladdin Sane, som fyller 40 år som celebreres. Vi får höra den oavkortat. Spännande gästartiser och DJ utlovas också.

Till FB

Till Youtube

Entré: 190 kronor (+ serviceavgift) förköp. 220 kronor i dörren. Läs mer och boka din biljett på www.bryggarsalen.se

Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 Norra Vasastan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02

 

Om plattan

Aladdin Sane är ett musikalbum från 1973 av David Bowie. Titeln är en ordlek: jämför ”a lad insane” = en galen kille. Albumet spelades in i Trident Studios, London och RCA Studios i New York och Nashville. Albumets låtar komponerades under det att Bowie turnerade i USA 1972, och på skivomslaget fanns en karta där varje plats en låt skrivits på markerats. Skivan kom att bli Bowies första albumetta i Storbritannien. 2003 kom albumet i en 30-års jubileumsutgåva med en bonus-cd som omfattade tio spår. Albumet blev år 2003 listat som #277 i magasinet Rolling Stones lista The 500 Greatest Albums of All Time. Pitchfork Media listade det som #77 på sin lista över de 100 bästa albumen från 1970-talet.

Källa Wikipedia

 

 

 

This entry was posted in ReunionNytt, Spelningar 2013, Spelningar april. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>